HS står for det engelske ord hoses, altså slanger. Cifret i benævnelsen henviser til antal slanger. Vi har valgt at navngive konfigurationen af vores tilt og tiltrotator produkter efter ”antal slanger der anvendes til montering”. Dvs. for de maskiner der har alt nødvendig el og hydraulik – kan de vælge for tiltrotatorer en HS8. Langt de fleste maskiner er forberedt med 2Proportionale og Låsehydraulik – og disse maskiner kan dermed vælge HS4 løsning.

Det der er vigtigt for os som producent, er at vi matcher hvad jeres maskiner har af installationer. Det sikrer den billigste og letteste montering. Derfor når maskinen har alt nødvendigt, så konfigurer vi vores tiltrotator enklere. Når maskinen er født med færre installationer – sikrer vi fra fabrikken at Compacttiilt Rotatoren har det nødvendige for at sikrer en nem og billig montering.

HS står for det engelske ord hoses, altså slanger. Cifret i benævnelsen henviser til antal slanger. Vi har valgt at navngive konfigurationen af vores tilt og tiltrotator produkter efter ”antal slanger der anvendes til montering”. Dvs. for de maskiner der allerede har låsehydraulik på maskinen – kan de vælge HS4 løsning. For de maskiner der er født uden låsehydraulik – vælges HS2, så har vi konfigureret tiltet fra fabrikken inklusiv ventil. Denne konfiguration skal sikrer en nem og billige montering i klargøringen.

Kort sagt:

Har maskinen låsehydraulik – JA = altid HS4 for tilt.

Har maskinen ikke låsehydraulik – Nej = altid HS2 for tilt.

Compacttilts produkter, inkl. den påsvejste krog er CE-mærket og været igennem løfte test. Det betyder at krogen, er godkendt til at løfte max det maskinen er godkendt til at løfte.

Er du usikkerpå om krogen er godkendt af Compacttilt – så kontakt os med serienr’eret så kan vi verdificere det i vores systems log.

I den medfølgende brugervejledning der følger ethvert Compacttilt produkt, finder du en beskrivelse af løftevejledning.

Der er som standard 1 stk. ekstraudtag på alle vores tiltrotator produkter. Med et ekstraudtag kan du koble andet udstyr som eksempelvis en grab, pallegafler eller tænger til tiltrotatoren.

Ekstraudtagets olieflow vil afhænge af maskinens flow og opsætning, men som estimeret indikation:

CTR2: 15-20 Liter/min

CTR3: 18-25 Liter min/

CTR10: 40 liter ved standard flow/med klo. Optil 80 liter/min ved High flow løsning /uden klo.

Jo, vi kan godt leverer med 2 ekstraudtag, når tiltrotatoren IKKE leveres med klo.

Så anvendes kloens udtag – som ekstra udtag i stedet.

Udtaget vil have ca. 40L flow.

Der kan evt. afhængig maskinen opsætning betyde evt. tilpasninger/flytning af maskinens lynkoblinger.

Smøring, smøring og smøring. Regl nr 1 – er smøring.

Både for tilt og tiltrotator skal begge produkter smørers dagligt.

Se smører anvisninger i den vedlagte brugermanual der følger produktet.

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt vores service og support afdeling: tlf. 64422080 og mail: service@compacttilt.dk

Compacttilt har 2 års produktgaranti på alle vores produkter. Garantien løber fra afsendelsesdatoen fra vores fabrik. Garantien omfatter produktfejl – ikke sliddele og manglende vedligeholdelse.

Ønsker du at gøre brug af garantien på vegne af din kunde, kontakt os via formularen i dette link.